Misbrugsbehandling i verdensklasse

Vi har stor succes behandlet tusindvis af mennesker – vi kan også hjælpe dig!

Lang og positiv erfaring

Verdensklasses misbrugsbehandling i Thailand

Har du prøvet gentagende gange at blive ædru, men har erfaret at du ikke kan?
Føler du at du har brug for nye omgivelser eller et højere niveau af pleje for virkelig at vende tingene rundt?

Hvis dette er tilfældet, så er afvænning i døgnbehandling det rigtige valg for dig.

Afvænning i døgnbehandling finder sted i Chiang Mai, Thailand og varer almindeligvis mindst 28 dage.

Afvænning i døgnregi’, som er opfattet som den mest intensive form for misbrugsbehandling, tilbyder intensive programmer i et miljø der er designet til at give de ideelle rammer for helbredelse.

Dette tilbyder vi

Behandlingen er omkostningseffektiv og bekvem for danske klienter

The Cabin’s behandlingsmuligheder er betydeligt mere luksuriøse og alligevel kan prisen holdes tæt på det danske prisniveau.

Alle danske borgere har mulighed for søge behandling hos os. I enkelte tilfælde kan egen forsikring dække for opholdet.

Yderligere er turen til Thailand simpel og billig: en enkelt med fly billet i sidste øjeblik fra København koster kun omkring 5.000 danske kroner.

Smuk lokation, langt væk fra dine triggere

Vores behandlingscenter er lokaliseret i en privat, bjergrig lokation lige uden for den smukke by Chiang Mai i det nordlige Thailand.

Det er en fredelig, skyfri lokation, langt væk fra alle triggers og stressfaktorer der truer din ædruelighed, er en af de mange grunde til at The Cabins programmer er så effektive.

Du vil blive støttet af vores fællesskab i hvert eneste skridt på vejen.

Vores forløb: Sådan foregår behandlingen for danske patienter

Tror du at en behandling med indlæggelse på The Cabin kan være det rette for dig, men er du bange for at det vil være kompliceret og svært?

At få behandling udenlands kan virke skræmmende og stressende ved første blik, men du kan roligt regne med at vi gør alt hvad vi kan for at sikre at hele forløbet med indlæggelse er effektivt og smertefrit for dig.

Sikker og effektiv misbrugsbehandling

Professionelt samarbejde

The Cabin Chiang Mai samarbejder med Danmarks førende serviceudbyder udi misbrugsbehandling, AlfaRehab, til at tilbyde omfattende misbrugsbehandlinger af høj kvalitet til danske klienter der søger døgnbehandling i udlandet.

Vores professionelle vejledningsteam har årtier af kombinerede erfaringer, så du vil blive plejet professionelt igennem hele din behandling.

Vores partnerskab med AlfaRehab betyder at alle dele af din behandling – lige fra første evaluering til anmeldelse hos forsikringen og efterbehandling – vil blive håndteret problemfrit.

Nedenunder er der en hurtig gennemgang af vores indlæggelsesforløb. For at få et mere omfattende overblik, så tag et kig på vores “Indlæggelsesforløbs”-side.

 

AlfaRehab logo

Det starter med et telefonopkald eller en e-mail

Først vil du kontakte os via telefon eller e-mail for at tale med en af vores vejledere omkring dit behandlingsprogram og hvordan det kan hjælpe dig.

Vores vejleder vil give dig detaljer omkring vores behandlingsforløb samt enhver information der kan være nyttig for dig. Dette simple telefonopkald vil være en nyttig guide til hvad du skal gøre fremadrettet.

Næste skridt: Din anamnese optages

For at vi er i stand til at lave den bedste personlige behandlingsplan for dig, og for at være sikker på at vores program er tilpasset dine behov, kan vi henvise dig til AlfaRehab, som vil udføre din første evaluering.

Alternativt, kan du besøge din egen læge eller en anden professionel i sundhedsvæsenet. Vi kan også hjælpe dig med dine rejsearrangementer på dette stadie.

Behandling hos The Cabin Chiang Mai

Når du først ankommer til The Cabin for den primære behandling, vil du finde dig til rette i en rutine af en-til-en-samtaler og gruppeterapi, mindfulness meditation, fysisk træning og ekskursioner med dine med-klienter.

Alle behandlinger bliver udført på engelsk, men The Cabin har støttepersonale der kan tale dansk.

Efterbehandling i Danmark

Når du færdiggør den primære behandling, vil vi give dig et hjemsendelses-resumé samt anbefalinger til efterbehandling når du er hjemme igen.

Effektiv efterbehandling er en vital del af din helbredelse og AlfaRehab (eller din praktiserende læge) vil spille en vigtig rolle i at give dette.

Vi vil også give online efterbehandling over video i stedet for eller oveni dit efterbehandlingsprogram.

Skal vi også hjælpe dig?

Vi tilbyder en lang række muligheder for afgiftning og afhængighedsbehandling der passer alles behov.

Misbrugsbehandling i Thailand

Indlæggelse

Lær mere om dine berettigelse til forsikringsbetalt behandling i Thailand.

>> Læs mere

Misbrugsbehandling i Thailand

Vores Team

Mød vores vestligt-trænede og akkrediterede læger og kliniske personale.

>> Læs mere

Misbrugsbehandling i Thailand

Værelser & Faciliteter

Se vores luksuriøse tropiske resort i Lanna-stil, i en pragtfuld  lokation lige uden for Chiang Mai.

>> Læs mere